2010

30-10-2010-07-11-2010
We hebben een heerlijke week gehad in jullie prachtige verblijf. Bedankt hiervoor!
Gr. Michiel, Marije en kinderen.

30 september-7 oktober
Dag Martine en Jos,
We hebben een heerlijke week genoten van een zeer bijzonder plekje in Portugal. In het echt is het allemaal nog mooier als op jullie site en daar waren we al zo enthousiast over! Het mooie huis, de rust, de bloemen, het zwembad, de heerlijke ligbedden, het uitzicht en de verschillende mooie naturistenstrandjes in de omgeving. Helemaal top. En natuurlijk niet te vergeten het warme onthaal. Kortom, het heeft ons aan niets ontbroken. Zelfs het weer had je in de hand, elke dag 25 graden. Klasse Martine!
Zeker een plaats om nog weer eens terug te komen. We wensen jullie heel veel succes met het verder verwezelijken van jullie plannen.
Hartelijke groet, Jos en Wilma

12-22 september 2010
Beste Jos, Martine en kinderen,
Wat een heerlijke plek hebben jullie gecreëerd om vakantie te houden. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid en openheid. Van de heerlijke soep. Vanaf het eerste moment was het, voor ons, of we elkaar al veel langer kenden. We hebben genoten van het prachtige uitzicht, het heerlijke ruime huis, de omgeving, het zwembad, de jacuzzi (onder het prachtige geluid van een uil), de fiets (voor Anton) en van het vrije gevoel om geen kleren aan te hebben. Het is ons heel goed bevallen en we komen vast nog eens terug. We wensen jullie veel succes met het vervolmaken van deze “uitdaging”.
Een lieve groet, Anton en Anneke

7-17 september
Lieve Jos, Martine en kinderen,
Wat een prachtige plaats om je 1-jarig huwelijk te vieren. Een paradijs op aarde! De faciliteiten zijn echt super en we hebben enorm genoten. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

september
Jos en Martine Pronk bezitten een schitterend resort,gelegen op een unieke lokatie. Hier ben je echt los van alle hektiek van de dag. Een fraai uitzicht aan de voorzijde van Samonatura maakt het af. Het zwembad ligt aan die voorzijde.Erbij ligt nog een boomgaard van zo’n 8 hectare, waar het prima “kuieren” is.Ongerepte natuur en “zo vrij als God in Frankrijk”! En Martine is een gastvrouw met hoofdletters en een duizendpoot, die ervoor zorgt, dat het je aan niets zal ontbreken! Zodra ik Portugal weer bezoek, ga ik absoluut bellen voor een plaatsje! Beste familie Pronk, bedankt voor alles!
Piet

23-07-10 02-08-10
We willen jullie graag nog even bedanken voor de heerlijke tijd in de sfeervol ingerichte vakantiewoning/appartement. Schitterende omgeving met prachtige stranden, heerlijk gezwommen, en nog een paar mooie wandelingen in de buurt gemaakt. En dan natuurlijk ’s avonds vanuit de jacuzzi de zonsondergang. Kortom, we hebben zeer genoten van ons verblijf op Samonatura. Ook de excursie op de boerderij samen met Debbie was erg leuk en boeiend. We komen zeker terug, hartelijke groet,
Yvonne en Jaap

07-20 augustus 2010
Beste Jos en Martine,
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben hier erg genoten.We verbleven in een paradijs! We hebben een onvergetelijke vakantie gehad en zeker voor herhalingvatbaar.
Lieve groet namens Gerrit, Alie, Jurjen en Marcel

15/8/2010
Olá Martine e Jos,
Não queriamos deixar passar a nossa opinião sobre a nossa estadia no Samonatura, numa escala de 0 a 100 = 200… Adorámos e ficámos clientes, está tudo muito bonito, acolhedor e a vista da casa…o por do sol é maravilhoso parece que estamos no paraiso.
A Matilde manda beijinhos a todos e diz que também adorou.
Da nossa parte gostariamos de vos dar os Parabéns pelo sitio magnifico que têm…e como 1ºs clientes recomendamos a todos que se puderem passar por este sitio maravilhoso não deixem de o fazer pois não se vâo arrepender.
Obrigada pela recepção não podiamos ter Lua de Mel melhor!!!!!!
Beijos, Vanda, Rui e Matilde

17/7/2010
Beste Jos en Martine,
Jullie vakantiehuis is prachtig gelegen, sfeervol ingericht en erg ruim.
We wensen toekomstige gasten een goed verblijf!
Mirjam en Sjaak Brouwer. Verblijf in Samonatura: mei 2010