Guestbook

 

Jos en Martine,

In september 2012 hebben wij 10 dagen mogen genieten van jullie accommodatie. Van tevoren al een aantal reacties gelezen van onze voorgangers  waarin verteld werd dat het een paradijsje zou zijn. Met dat gelezen te hebben zijn de verwachtingen toch aan de hoge kant. Ik kan zeggen dat het  onze verwachtingen heeft overtroffen!

De ontvangst bij aankomst door jullie was erg gastvrij.  We hebben genoten van de uitgebreide lunch die voor ons klaar stond op de boerderij.  Daarna wezen jullie ons de weg naar onze vakantie stek.

Wat een prachtige locatie, midden op de berghelling een oase, paradijsje.  Van   alle gemakken voorzien en veel luxe. We hebben genoten van het zwembad, de sauna en vanuit de hot tub hebben we van zonsondergangen mogen genieten.  Ondanks dat er 3 huisjes staan hebben wij genoten van onze privacy en stilte.  Het terrein is prachtig aangelegd met veel soortige en kleurige bloemen.

We hebben vanaf de berg mooie uitstapjes gemaakt naar pittoreske Portugese dorpjes en naar prachtige kustgebieden. Kortom wij hebben genoten en hebben afgesproken september 2013 nogmaals te komen.