2011

Beste Jos en Martine we willen jullie hartelijk danken dat we weer een weekje op jullie prachtige ressort mochten verblijven samen met Anneke en Aard. Het is voor ons een paradijs op aarde. Mvg. Alie & Anne.

Wow, zelfs nu we een tweede maal de weg naar Samonatura hebben gevonden, zijn we toch weer getroffen door de hartelijke ontvangst van Martine. Met onze vrienden hebben we een week kunnen genieten van een zeer goed uitgerust verblijf. Alles wat je maar zou kunnen wensen is aanwezig. En dan het uitzicht vanaf het terras en vanuit de jacuzi. Wij krijgen er nooit genoeg van. We komen beslist nog een keer.
Ton en Lia

Beste Martine en Jos,
Bij aankomst op de boerderij zijn we gelijk heel gastvrij ontvangen door Martine en de kinderen.
Vooralsnog 3 nachten geboekt, maar na 2 uur vertoeven in het paradijs, gelijk 2 nachten bijgeboekt.
Wij hebben genoten van o.a sauna,jacuzzi,uitzicht,stilte en vooral van de studio.
Prima bedden, zowel in als buiten de studio. Op de laaste middag kregen we nog een rondleiding door Martine op de boerderij. Luitjes petje af wat jullie in de afgelopen jaren bereikt hebben.
Wij komen zeker terug.
Groetjes Kitty en Ton

Olá Martine e Jos,
Este ano ainda não escrevemos no livro de visitas…e como não queriamos que o ano de 2011 acaba-se sem a nossa opinião…aqui vai, mais uma vez ADORÁMOS, adorámos rever a casa, vocês, o pôr do sol, a piscina, o studio…enfim teria que estar aqui a noite toda. Este ano foi ainda melhor, para o ano que vem contem conosco….outra vez!
Beijinhos, Vanda, Rui e Matilde

Lieve mensen, wat hebben wij het goed gehad in samonatura dankzij jullie initiatief om zo’n paradijselijk plekje te creeeren en vooral ook door jullie gastvrijheid! Dat we op bezoek mochten komen op de boerderij ,hebben we heel erg fijn gevonden.De eerste dagen thuis werden we toch wat gedesorienteerd wakker, dat was wel even wennen hoor. Gelukkig kunnen we nog nagenieten door de foto’s te bekijken.
Tot ziens en hartelijke groeten, ook aan de kinderen, van Hans en Marjanne. En mochten jullie deze kant op komen, jullie zijn altijd welkom.

We hebben net twee weken erop zitten in dit geweldig fijne en rustgevende resort(je). Rust, alle comfort die je maar kan wensen (we waren nog nooit zo luxe op vakantie), mooi weer vonden we hier. Wij zaten dan in de studio en die is nog het minst luxe van de drie eenheden. De ontvangst en service van Martine en Jos (bijgestaan door Nel, Leo en Carla?) was geweldig. Als je zo vakantie kan vieren en zo wordt bijgestaan door de eigenaren, kan een vakantie niet meer stuk. Wij komen zeker nog een keer terug! Eten met een geweldig uitzicht over de paar kilometer naar de oceaan, waar je de boten langs ziet varen en ‘s avonds bij zonsondergang, vanuit de jacuzzi, genieten van de wegzakkende zon in de oceaan, maken de vakantie compleet. Bedankt voor een fantastische en rustgevende vakantie.
Groetjes Bert en Vera

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad. Jullie ontvangst was als een warm bad en neem van ons aan dat wij nog nooit in leven zo goed zijn ontvangen. Samonatura, het paradijs op aarde wat we eigenlijk niet willen vertellen en voor ons zelf willen houden. Studio is prima ingericht van alle gemakken voorzien, leuke huiskamer/keuken – uitzicht op zee en elke dag een fantastische zonsondergang, heerlijk bed en gezellig inloop douche. 14dgn zon/zwembad & luieren, zijn niet eens in de jacuzzi of sauna geweest – Yeap Martine & Jos – volgend jaar staat reeds gemarkeerd in onze agenda – veel liefs van Jan & Anne-Marie

Beste Martine en Jos,
Wij hebben enorm genoten van de enorme weldaad en luxe waarin Samonatura zich begeeft, de badjassen en handdoeken, de jacuzzi en sauna, het zwembad en alle andere goede voorzieningen.
Een paradijs op de aarde in het mooie Portugal. Het is een week geweest waarin we de rust vonden die we zochten, wij komen graag nog een keertje terug!
groetjes van Frans en Karien

Beste Martine en Jos
Heel hartelijk bedankt en het was zo fijn op Samonatura en zo´n prachtig dingen, erg leuk zwembad, heerlijke Sauna en Bubbelbad en wij vonden het huis ook erg leuk. Prima handdoeken, badjassen en nog meer enz. zo goed verzorgd. Wij willen volgende jaar weer terug naar Samonatura.
Heel hartelijke groeten, Jetty en Rob Spaans

Martine, Jos en kinderen.
Na een vertraging van een halve dag op Schiphol was het fijn om te worden ontvangen op jullie prachtige boerderij. Ontvangst met overheerlijke soep en broodjes. Leuk dat we de kinderen ook ontmoet hebben, bezig aan hun laatste vakantiedagen. Martine bracht ons naar hun “Klein Paradijs”. Eerste indruk: wat een mooi uitzicht, wat een mooi appartement, wat een faciliteiten. Wat ons ook opviel was dat het appartement heel erg schoon was. Dat er overal voldoende van was ( handdoeken, glazen, vorken messen enz).
In de week dat wij er waren regende het af en toe. Dan gebruik je de geboden faciliteiten sneller. Heerlijk om in de sauna je te ontspannen, zalig om in de jacuzzi te zitten. En wil je uit eten: Martine kent de goede adressen. Laat je dan niet afschrikken door het uiterlijk, het eten is voortreffelijk. En elke dag kwam Martine wel even vragen of we nog iets nodig hadden, om de weg te wijzen naar een stadje o.i.d. Niets is haar teveel.
Martine en Jos, hartelijk dank voor alle goede zorgen; voor het mogen verblijven in jullie “Paradijs”. Dit is zeker niet de laatste keer dat we elkaar gezien hebben.
Een hartelijke groet vanuit een “nat” Nederland.
Willeke, Ellen, Cees en Uno

30 april t/m 7 mei 2011
Beste Martine en Jos,
Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie geweldige zomerhuis. Met eigen zwembad, jacuzzi en sauna in een prachtig aangelegde tuin, voelden wij ons net te gast in Villa Felderhof. We hebben eindeloos genoten van het prachtige uitzicht, de zon en het briesje van zee. Het huis was zeer comfortabel en gezellig en het heeft ons aan niets ontbroken. Fijn waren ook de luxe ligbedden waarop we uren hebben doorgebracht. Heel leuk vonden we ook de rondleiding over de boerderij, waar jullie terecht heel trots op mogen zijn.
We hebben de vakantie afgesloten met een dagje Lissabon. Dat kunnen we toekomstige gasten ook aanraden. Het Holliday- Inn- Express heeft mooie kamers voor € 53 en ligt op vijf minuten van het vliegveld.
Kortom; we hopen graag nog eens bij jullie terug te komen.
Heel veel groetje van Anja, Loe, Tjallie en Henk.

3-13 april 2011
Hallo Jos en Martine,
Na zo’n luxe verblijf bij jullie valt het niet mee de draad weer op te pakken. Het was een heerlijke vakantie en wat hebben jullie het goed voor elkaar. Het ontbreekt werkelijk aan niets. Zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes, Joke, Fried, Henk en Annemarie.

Hallo Jos en Martine,
Wat een prachtige lokatie en een heel mooi huis hebben jullie daar. Dit samen met jullie gezellige ontvangst maakte voor ons een korte maar heel fijne vakantie. Het weer zat mee, dus hebben we heerlijk in de mooie omgeving kunnen wandelen. Het verblijf was te kort, dus zullen we het een keer over moeten doen. Heel veel groeten van ons en tot ziens.
Ria en Henk

Hallo Martine, Jos en kinderen,
Wat was dat een goed idee, (schoon)zussenweekend. Wat hebben jullie van een gewoon vakantiehuis een prachtige “verwenplek” gemaakt. We hebben allemaal vreselijk genoten van het schema wat Martine voor ons in elkaar had gezet. Een verwendag, een flinke wandeling langs het strand, het schilderen en natuurlijk s’avonds lekker uit eten. Het was in een woord….geweldig!! Martine, onze hartelijke dank hiervoor, ook namens de rest van de club!!
Ook natuurlijk veel succes met Samonatura.
Ans, Gerry, Toos, Mieke, Wieneke, Janna en Henny. 26 maart tot 30 maart 2011

19-26 februari 2011
Dag Jos en Martine,
Wat ons misschien nog wel het allermeest heeft aangesproken tijdens ons verblijf op Samonatura is de hartelijke ontvangst en jullie gastvrijheid. We hebben erg genoten van het mooie appartement, de prachtige tuin en niet te vergeten de heerlijke sauna. Ook onze gezamenlijke tocht op de mountainbike was erg leuk.
Kortom: een prachtige week met veel zon ( en dat in februari!! )waar we, mede door jullie en door Aard en Anneke, met plezier op terugkijken. Een aanrader voor anderen!
We wensen jullie, samen met jullie kinderen, veel geluk toe voor de toekomst.
Henk en Willy

29-01-2011 -06 -02-2011
Beste Jos en Martine,
We hebben een heerlijk weekje genoten op Samonatura, het weer was prima en de sauna doet het uitstekend. We hebben echt genoten van de faciliteiten en zeker ook van jullie gastvrijheid. Nogmaals hartelijk dank en we komen zeker nog een keertje terug.
Groeten Johan en Elise